Etter 3 kvelder med banking på dører og bøssebæring kan nå elever, lærere og foreldre ved Torderød skole se tilbake på innsamlingens gode resultat. Ny rekord har blitt satt, kr. 94.758,- ,  som er nesten kr. 10.000,- over forrige rekord. Det er bare å ta av seg hatten for det!

«Så masse klarte vi»

På den siste fellessamlingen denne uken kunne elevene se stolpediagrammet som viste fjorårets resultat, sammenstilt med årets nye rekord. Queens uforglemmelige refreng, We are the champions,  minnet oss om tenkerekken fra en av de tidligere samlingene denne uken: Vi har unnagjort 1. etappe i denne bistandsstafetten. Nå er det andre som skal gjøre sine etapper. Sammen kan vi alle anse oss alle som vinnere – Champions – i denne stafetten, og glede oss med mottakerne av støtten i bl.a. Peru.

Også dette året har vi vært med på å endre verden – ett liv om gangen som er nettopp det ADRA Norge jobber for. Vi er tilbake igjen neste år. Går vi for kr. 100.000,- ???