• EN SKOLE MED FOKUS PÅ FAG, VERDIER OG TID TIL DEN ENKELTE

    – Vi sier det gjerne slik: Ikke én i mengden,
    men en mengde enere.

VURDERER DU NY SKOLE? SNAKK MED MEG!

Jeg tar gjerne en prat, eller også et uforpliktende møte, og svarer på spørsmål du måtte sitte inne med. Det er alltid et godt trekk å utveksle informasjon og bli litt kjent i forbindelse med valg av skole. Gir du meg sjansen, tar jeg deg gjerne med på en omvisning slik at du kan ta skolen i nærmere øyesyn.

Skolen tilbyr undervisning fra 1-10 trinn og er åpen for alle.

LA OSS MØTES! TRYKK PÅ KNAPPEN, FYLL INN OG SEND!

SEND NOEN ORD, SÅ HØRER DU FRA MEG INNEN KORT TID.

Jostein Myrdal, rektor ved Torderød skole

Jostein Myrdal, rektor

«Rett og slett et meget godt skoletilbud!»

• Unike lokaliteter og flott beliggenhet på Jeløy 

• Mindre klasser og mer fokus på resultater

• iPad-orientert undervisning  fra 1.-10. trinn

• Verdifullt tilleggsprogram