På selveste Valentinsdagen d. 14. februar, boltret små og store seg på ski med Ødemørkstua som base. Lite snø til tross, satte alle av gårde rundt i flere ulike, delvis oppkjørte løyper i skogen.  I deler av løypa ble det slalomkjøring mellom steiner og røtter, men en herlig skitur fikk vi alle sammen.  Etter en treningsøkt i skogens løyper smakte det godt med en god niste og grillmat. Deretter fikk alle et klippekort hver, og det var om å gjøre og samle så mange klipp som mulig til sin gruppe slik at man fikk høyest mulig antall gjennomsnittsklipp pr klasse. Klipp fikk man for å delta i ulike aktiviteter som skiskyting (kaste på boks), akebrettkarusell, skitur og skileik i en liten bakke. Her kan du se noen glimt fra skidagen vår! Klikk på miniatyrbildene for å se de i større format, og du kan bruke piltastene til navigering.