[av_textblock size=» font_color=» color=»]
Lørdag 24. mars holdt ungdomsskoleelevene ved Torderød gudstjeneste i Adventkirken i Fredrikstad på selveste Kapellfjellet. Elevene presenterte et variert program der de selv var møteledere og bidragsytere til en spennende, variert og annerledes gudstjeneste. Kirkesalen var mer enn fullsatt og ekstra stoler måtte settes inn for å gi alle sitteplass.

To av jentene ledet gudstjenesten og sørget for en rød tråd og glidende overganger i programmet. Budskap om håp ble formidlet på mange måter. En var rolletekstlesning om dronning Ester, Paulus og Sakkeus til bilder på skjerm og stemningsfull bakgrunnsmusikk. Elevkor og solister fremførte et godt utvalg sanger som også understrekte Bibelens budskap om femtidshåp. Blant annet sangen «Oh, happy day!» med kor, band og en uforglemmelig soloprestasjon gjorde inntrykk på forsamlingen.

De minste barna fikk oppmerksomhet med egen barnefortelling. Fremme på podiet satt de forventningsfullt for å følge med på den spennende fortelling med tittelen «Mr. Peabodys epler» av Madonna, Loren Long med bilder til.

Mange elever bidro med sine musikalske talenter. Trekkspill, kornett, saxofon, tverrfløyte, piano, bass og gitar ble alle traktert av elevene, både med spesielle innslag og i band.

Erkjennelsen av det er Gud som gir oss det ultimate håp, avsluttet ungdomsskolen med sangen «We are a momen, You are forever». En av menigetens ledere uttrykte avslutningsvis stor glede over skolegudstjenesten og det håpsbudskapet de hadde formidlet.

[/av_textblock]