Søndag 7. desember bidro 1. – 4. og 10. trinn ved Torderød skole med flere innslag på gudstjenesten i Frelsesarmeen Moss korps. Se et redigert filmopptak her.

 

Til alle elever, lærere og foreldre ved Torderød skole

Etter en periode med samhold som var månedens verdi i november, har vi nå i desember jobbet med fred. Dette fikk vi oppleve i ord, toner, bilder og dans i Adventkirken i Fredrikstad lørdag 6/12 og i Frelsesarmeen på Jeløya søndag 7/12. Ønsker å takke dere alle for innsatsen. Takk til elever og lærere som har stått på med planlegging og øvelse, og til foreldre som stiller opp med kjøring. Takk også til Adventkirken i Fredrikstad og Frelsesarmeens korps i Moss som tok imot oss. Det er godt å oppleve samhold. Ønsker dere alle en fredelig og god adventstid!

Vennlig hilsen
Kjetil Myklebust
Rektor