Ungdomsskolen dro på overnattingstur til Canadahytta, Årvoldtangen i Vansjø fra 28. – 29. mai. Regn og motvind var ikke nok til å ødelegge turgleden! To timer tok det å padle frem til destinasjonen, og selv om de fleste hadde klær etter vær, var mange gjennombløte. Så det var godt å komme til oppvarmet hytte, for 10.-klassingene hadde tatt skogsveien fra Storebaug og tent opp i peisen.

Mens det bøttet ned ute, var stemningen i taket i hytta. «4 i sofaen» var den mest populære inneaktiviteten, og når over 20 deltakere tar en 3-4 rundt, går tiden fort. Men så , sent på ettermiddagen, lettet været og det ble bålkos, grilling, leker og  aktiviteter ute.

Mellom elleve og tolv på kvelden, var de flest soveposeklare. Noen gutter sov i gapahuken, andre i lavvu, de fleste jentene i hytta, mens de ekte vikingene tok sjansen på en natt med oppholdsvær og sov under åpen himmel.

Lite søvn til tross, fredag morgen var det tidlig opp for pakking og rydding. Padleturen tilbake til Ørehavna var rene idyllen med sol, bølgene i ryggen og medvindshjelp.

IMG_0023 IMG_0024