NAFs sykkelkonkurranse for skoleelver (Foto: Helge Warberg-Knoll, Moss avis)

[av_heading tag=’h2′ padding=’10’ heading=’Torderødelev kvalifisert til landsfinale i NAF sykkelkonkurranse’ color=» style=» custom_font=» size=» subheading_active=» subheading_size=’15’ custom_class=»][/av_heading]

[av_hr class=’invisible’ height=’30’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=» custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=» icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_three_fifth first min_height=» vertical_alignment=» space=» custom_margin=» margin=’0px’ padding=’0px’ border=» border_color=» radius=’0px’ background_color=» src=» background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=»]
[av_textblock size=» font_color=» color=»]
I samarbeid med NAF avd. Moss og omegn, arrangerte Torderød skole distriktsfinale i NAFs Sykkelkonkurranse. Elever fra Bytårnet, Kirkebygden og Våk skoler deltok sammen med elever fra Torderød skole. Her måtte elevene som ønsket å delta gjennom både teoriprøver, kjøring i trafikken og ferdighetstester før vinner ble kåret. Gratulerer til Ravn fra Torderød som var en av vinnerne og er kvalifisert til å delta i landsfinalen på Eidsvoll! (Moss avis)
[/av_textblock]
[/av_three_fifth]

[av_two_fifth min_height=» vertical_alignment=» space=» custom_margin=» margin=’0px’ padding=’0px’ border=» border_color=» radius=’0px’ background_color=» src=» background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=»]

[av_image src=’https://torderodskole.no/wp/wp-content/uploads/2016/05/moss-avis-logo-lenke.png’ attachment=’9691′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=» hover=» link=’manually,http://www.moss-avis.no/’ target=’_blank’ caption=» font_size=» appearance=» overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image]

[/av_two_fifth][av_hr class=’invisible’ height=’30’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=» custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=» icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_image src=’https://torderodskole.no/wp/wp-content/uploads/2016/05/naf-sykkelkonkurranse-moss-avis-helge-warberg-knoll.jpg’ attachment=’9701′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=» hover=» link=’manually,http://www.moss-avis.no/’ target=» caption=» font_size=» appearance=» overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’top-to-bottom’][/av_image]

[av_textblock size=» font_color=» color=»]

Moss Avis: NAFs sykkelkonkurranse for skoleelver (Foto: Helge Warberg-Knoll)

[/av_textblock]