[av_revolutionslider id=’13’]

[av_section min_height=» min_height_px=’500px’ padding=’default’ shadow=’no-shadow’ bottom_border=’no-border-styling’ id=’vegetar-buffet-les-mer’ color=’main_color’ custom_bg=» src=» attachment=» attachment_size=» attach=’scroll’ position=’top left’ repeat=’no-repeat’ video=» video_ratio=’16:9′ overlay_opacity=’0.5′ overlay_color=» overlay_pattern=» overlay_custom_pattern=»]
[av_heading tag=’h1′ padding=’10’ heading=’Vegetarisk jule-timeout!’ color=» style=’blockquote modern-quote’ custom_font=» size=’30’ subheading_active=» subheading_size=’15’ custom_class=»][/av_heading]

[av_three_fifth first min_height=» vertical_alignment=» space=» custom_margin=» margin=’0px’ padding=’0px’ border=» border_color=» radius=’0px’ background_color=» src=» background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=» mobile_display=»]

[av_textblock size=» font_color=» color=»]
Trenger du inspirasjon til litt annerledes julemat? Eller bare en lettvint, velsmakende middag for hele familien i en hektisk førjulstid? Kom innom og forsyn deg av vår helvegetariske julebuffet. Vi byr på spennende salater, vegetariske hovedretter, fløtegratinerte poteter og riskrem; her er det bare å spare appetitt og ta med hele familien.

Juleverksted for barna og Julemarked får du på kjøpet 🙂

Kom til Torderød skole torsdag 24. nov kl 1700-1900.

[/av_textblock]

[/av_three_fifth][av_one_third min_height=» vertical_alignment=» space=» custom_margin=» margin=’0px’ padding=’0px’ border=» border_color=» radius=’0px’ background_color=» src=» background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=» mobile_display=»]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Vegetarisk buffet:’ color=» style=» custom_font=» size=» subheading_active=» subheading_size=’15’ custom_class=»][/av_heading]

[av_textblock size=’20’ font_color=» color=»]

NOK 95,- pr. pers.
NOK 250,-/hele familien
PS! Kontant betaling.

[/av_textblock]

[/av_one_third]
[/av_section]

[av_image src=’https://torderodskole.no/wp/wp-content/uploads/2016/11/1200x628_FB_JUL.jpg’ attachment=’11867′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=» hover=» link=’lightbox’ target=» caption=» font_size=» appearance=» overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image]