Under er instagramfeeden fra Aktive fredsreiser 2018. Fotograf: Lars-Ingar Bragvin Andresen

Fredag 200418_her ser dere bussen vår, da. Ikke alle #hvitebusser er hvite. I natt er det båt over til Polen med kveldsmat ombord. Vi har sett en film om #menneskerettigheter på vei mot Trelleborg, og nå har alle spist middag og det er fantastisk vær med rundt 20 grader og skyfri himmel. 🇵🇱, here we come! #torderødskole #aktivefredsreiser#torderød_afr2018

Fredag 200418_her ser dere bussen vår, da. Ikke alle #hvitebusser er hvite. I natt er det båt over til Polen med kveldsmat ombord. Vi har sett en film om #menneskerettigheter på vei mot Trelleborg, og nå har alle spist middag og det er fantastisk vær med rundt 20 grader og skyfri himmel. 🇵🇱, here we come! #torderødskole #aktivefredsreiser#torderød_afr2018 ...

51 2
Lørdag 280418_da er vi trygt og godt tilbake i Moss. Takk for oss, Sverige, Polen, Tsjekkia og Tyskland. Og takk, @aktivefredsreiser! ❤️#torderød_afr2018

Lørdag 280418_da er vi trygt og godt tilbake i Moss. Takk for oss, Sverige, Polen, Tsjekkia og Tyskland. Og takk, @aktivefredsreiser! ❤️#torderød_afr2018 ...

43 1
Fredag 20.04.18_vi er på vei med #aktivefredsreiser for å oppleve de mange viktige historiene og stedene fra 2.verdenskrig på nært hold. 15 elever fra 9.-10.klasse, 2 lærere og 2 foresatte, sammen med 70 elever og voksne fra 3 andre skoler. Vi passerer straks Gøteborg i vår dobbeltdekker. Vi hilser hjem til alle som følger med. Kommenter gjerne bildene underveis om du lurer på noe 🙌🏻 / #torderødskole #torderød_afr2018

Fredag 20.04.18_vi er på vei med #aktivefredsreiser for å oppleve de mange viktige historiene og stedene fra 2.verdenskrig på nært hold. 15 elever fra 9.-10.klasse, 2 lærere og 2 foresatte, sammen med 70 elever og voksne fra 3 andre skoler. Vi passerer straks Gøteborg i vår dobbeltdekker. Vi hilser hjem til alle som følger med. Kommenter gjerne bildene underveis om du lurer på noe 🙌🏻 / #torderødskole #torderød_afr2018 ...

70 6