På LØRDAG 24. MARS KL.18:00 skal vi feire 30-årsjubileum!
Alle tidligere elever er velkommen til DEN STORE KLASSEFESTEN denne dagen.


Det er faktisk 30 år siden Liljedal skole ringte inn til første time! Vi håper du sitter igjen med gode minner fra skoletiden din. Vi skal bla litt i minneboken og hente frem noen øyeblikk som du kanskje hadde glemt. Det være seg melodica-orkester, heimkunnskap med helsekost i kirkekjøkkenet (!), episoder fra London turer, eller fnisetimer. For ikke å snakke om skolegudstjenester med hjemmelaget, bibelsk utkledning (palestinaskjerf), byens korteste 17. mai tog og volleyball på asfalt…

Du får treffe lærere og medelever fra din epoke, go mimre – dette blir ingen traust kveld!

Hvis du sitter på materiale fra tiden på skolen som kan gi festen en ekstra dimensjon, enten det er skriftlig, fotografisk eller filmatisk, gjør du festkomiteen svært lykkelig! Vi trenger så mye stoff vi kan få hendene i.

Det blir først skikkelig fest når man treffer noen man gikk sammen med, det blir derfor ikke FEST uten deg!

PS! Liljedal skole har flyttet 150 meter og skiftet navn til Torderød skole (der noen av dere som gikk på Liljedal hadde gymtimer).

Hjelp oss å dele denne invitten med alle du vet om som har gått i en av klassene.
Mer informasjon følger.

Mvh
Festkomiteén