Verdien «samarbeid» fikk raskt en praktisk tilnærming på fellessamlingen første mandag i mars. Rektor Kjetil Myklebust fortalte at han alltid har hatt en drøm om å få til sirkel-sitting. Drømmen ble virkelighet da elevene samarbeidet om sirkelsitting klassevis.

Det var litt vanskelig til å begynne med, kanskje litt uvant å sitte på et fang og å bli sittet på av en annen, men når alle bare turte sette seg samtidig – samarbeidet om å få det til, ble det suksess etter noen forsøk.

Det ble en inspirerende og morsom start på dagen og månedens tema. Vi gleder oss til å lese mer, reflektere, samtale om og erfare viktigheten av samarbeid.

Her er noen bilder fra begivenheten i tillegg til bilder av plakatene som henger rundt omkring på skolen som tankevekkere rundt temaet. Klikk for store bilder. Naviger med piltastene.