Da nærmer vi oss skolens hjelpeaksjon og årets første dugnadsinnsats fra foresatte. Dere som har vært her noen år, vet hva det innebærer, og for dere som er nye, kan vi fortelle at det er utfordrende, slitsomt, spennende og gir utrolig mye glede! Elevene får skoledagen forskjøvet, så programmet for elevene disse dagene blir:

13.00 – 16.00: skoletimer

16.00 – 16.30: Middag på skolen.

16.30 – 20.00: Alle er bøssebærere og går ut og samler inn penger.

20.00 –          : Boller og kakao på skolen mens pengene telles.

For at dette skal fungere best mulig, trenger vi hjelp fra dere foreldre. Kryss av på listen nedenfor hvor du kan hjelpe til. Vi trenger mange sjåfører. Alle som stiller som sjåfører får middag sammen med elevene kl. 16.00. Vi er glad hvis du krysser av på flere, så kan vi velge ut det som trengs mest. Flott hvis du kan komme flere dager. Dette er sosialt og hyggelig også for foresatte. Kom gjerne også og hør på Gry fra ADRA-Norge mandag kl. 10.00.

Les mere om årets aksjon på ADRA Norges nettsider. 

Last ned hele brevet i pdf-format her