Tirsdag 6. september arrangerte skolen idrettsdag for alle trinn. Formiddagssola forsterket fargene fra det nylagte dekket på Melløs idrettsbane og det grønne gresset på fotballbanen. Kombinert med strålende vær ble det en innbydende ramme rundt arrangementet.

Før startskuddet gikk, holdt rektor en andakt der elevene fikk del i hemmeligheten til en vellykket idrettsdag: Å heie på en annen. Nettopp det viste det seg at elevene var flinke til. Aktivitetsnivået var høyt. I løpet av dagen fikk elevene prøvd seg i tradisjonelle øvelser som lengde- og høydehopp, 60-meter og kast med liten ball.

Som avslutning på dagen ble det repetisjon av stafettsuksessen fra tidligere år. Den blir en suksess fordi den inkluderer samtlige og hvert lag er aldersblandet. Istedenfor å løpe 60 meter hver i en retning med veksling, deles hvert lag i to og løper ca 40 meter en vei med møteveksling. Dette skaper masse løpaktivitet på flere baner i begge retninger samtidig.

Se noen glimt fra idrettsdagen.