I år arrangerte skolen to skidager. En for 1. – 7. rundt Ødemørkstua og en for ungdomsskolen som dro til Kongsberg skisenter.

Barneskolen var heldig med et plutselig snøfall, og dermed var det brukbart føre innover i Mosseskogen. Alle fikk seg en god skitur etter sine forutsetninger. Takket være mange foreldre og besteforeldre som stilte opp, kunne alle gå en passelig lang tur i løypa. Vel tilbake, ble det koselig lunsj under grilltaket ved Ødemørkstua. Litt frilek ble det også, men den største begivenheten var pendelstafetten der alle lagene var aldersblandet.

Ungdomsskolen tok bussturen til Kongsberg skisenter. Mens noen prøvde seg på snowboard og slalom for første gang, suste andre ned brattbakkene og i kuleløypene. Dagen ble en suksess, og da tiden var kommet for returen var det mange som gjerne skulle vært en time eller to til.