Nå nærmer det seg tid for skolestart og et nytt fint skoleår. Jeg gleder meg til å høre hvordan du har hatt det i sommer og å treffe dere igjen. Ser også frem til å bli kjent med dere som er nye på skolen, velkommen skal dere være! På 1. trinn blir det 7 elever, og først skoledag er jo ekstra spennende for dere. Selv om dere har vært på besøk før sommeren, så er det nå det starter på ordentlig.

Her kommer noen praktiske opplysninger, slik at dere kan begynne å varme opp til skolestart.

Første skoledag

Første skoledag er mandag 19/8. Alle møter kl. 10.00 i gymsalen. Vi starter dagen felles, for så å gå til klassene.  Ellers må du huske å ta med deg skolesekk, pennal, en liten matpakke og drikke. Dagen bruker vi til å snakke om sommerens opplevelser, bli kjent med nye elever og lærere, få skolebøker, og snakke litt om fagene, verdiene våre, zero og planer for det nye skoleåret.

Dagen avsluttes i skolegården ca. kl. 13.30.

 

ADRA

I år starter vi skoleåret med fokus på ADRA (hjelpeorganisasjon). Vi får besøk av Gry Haugen (ansvarlig for innsamlingens aksjon som skolen er med på) allerede torsdag 22/8. Samme kveld blir det også felles foreldremøte på skolen.  Allerede andre skoleuke (27/8,28/8 og 29/8) skal vi være bøssebærere. Så til alle foresatte: Sett av denne uken til å bli med på ADRA- aksjonen.

Håper dere fortsatt får noen fine sommerdager.

Vel møtt mandag 19.august!

 

Vennlig hilsen

Kjetil Myklebust
Rektor

Tlf: 69276023