Nå nærmer det seg tid for skolestart og et nytt, fint skoleår. Jeg gleder meg til å høre hvordan du har hatt det i sommer og å treffe dere igjen. Ser også frem til å bli kjent med dere som er nye på skolen, velkommen skal dere være! På 1. trinn blir det 7 elever, og først skoledag er jo ekstra spennende for dere. Selv om dere har vært på besøk før sommeren, så er det nå det starter på ordentlig.

Her kommer noen praktiske opplysninger, slik at dere kan begynne å varme opp til skolestart.

Første skoledag

Første skoledag er mandag 18/8. Alle møter kl. 10.00 i gymsalen. Vi starter dagen felles, for så å gå til klassene.  Ellers må du huske å ta med deg skolesekk, pennal, en liten matpakke og drikke. Dagen bruker vi til å snakke om sommerens opplevelser, bli kjent med nye elever og lærere, få skolebøker, og snakke litt om fagene, verdiene våre, zero og planer for det nye skoleåret.

Dagen avsluttes i skolegården ca. kl. 13.30.

Skolerute

Se skolerute for neste skoleår her.

Kort tid etter skolestart, sender vi ut aktivitetskalenderen med flere detaljer og opplysninger om det som skjer i løpet av høsthalvåret. Første skoledag starter vi også opp med månedens verdi som er hjelpsomhet!

Håper dere fortsatt får noen fine sommerdager.

Vel møtt mandag 18.august!

Vennlig hilsen

Kjetil Myklebust

Rektor