skolestart-2014-bilde-2

Elevene stilte opp klassevis.

forste-skoledag-1-2014

Førsteklassingene var modige, men tydelig spent da de ble presentert for forsamlingen

Spente og glade elever stilte seg opp på rekke i skolegården foran sin kontaktlærer. Det var mange gledelige gjensyn med venner. Fellessamlingen i skolens gymsal bød så på velkomstseremoni ved rektor. Første skoledag er særlig førsteklassingenes dag, og de var modige nok til å komme frem på rekke så alle kunne få sett de flotte førsteklassingene. Applaus fikk de velfortjent.

I klasserommet, fra de minste til de største, var det nok en god blanding spenthet, nysgjerrighet og gjensynsglede. «Hva har du gjort i sommer? Hva gleder du deg til i det nye skoleåret? Har du satt deg noen mål?»

Etter et par timer sammen, ble dagen avluttet på beste tradisjons vis med fruktbord for alle i skolegården. Vi gleder oss til å ta fatt på et nytt, spennende skoleår.

forste-skoledag-4-2014

Hyggelig å se dere igjen!

forste-skoledag-3-2014

Blide elever på vei inn til fellessamling i gymsalen