Fredag 12. september fikk ungdomsskolen med seg både forfatterbesøk hos Gyldendal Norsk forlag og besøk på Nasjonalgalleriet samt en liten byvandring fra Opera-taket, opp Karl Johan, forbi Stortinget og en runde rundt slottet. Se bilder og filmsnutt fra dagen.

Oda Faremo Lindholm forteller om sin nyutgivelse "Bullshitfilteret"

Oda Faremo Lindholm

Stein Erik Lunde forteller om Alf Prøysen og sin nye bok #Dra krakken bortåt glaset"

Stein Erik Lunde

Amfi-salen til Gyldendal-huset var stappet med 9. klassinger fra flere skoler i møte med forfatterne Stein Erik Lunde og Oda Faremo Lindholm. Begge har kommet med nyutgivelser, Lunde med en bok om Alf Prøysen og Faremo Lindholm med «Bullshitfilteret». Det var interessant og inspirerende å komme tett på to dyktige forfattere.

Med egen guide, fikk elevene omvisning på Nasjonalgalleriet med fokus på nasjonalromantikken.