samel-inn-adra-norge-smilSammen klarte vi å sette ny rekord med hele 106 229 kr! Dere som har vært med på dette prosjektet på skolen og ikke minst alle i mosse- og ryggeområdet som har gitt penger, kan forsikres om at pengene kommer dit det trengs i Myanmar. ADRA innfrir nemlig Norads strenger krav og har fått fornyet samarbeidsavtalen.

På sine nettsider forteller Norad at ADRA har god innsikt i landene de ønsker å jobbe i. ADRA har fått støtte tidligere og har måttet kunne vise at organisasjonen har oppnådd gode resultater av innsatsen. Norad legger også vekt på at ADRA driver kostnadseffektivt, slik at mest mulig av pengene når fram til de fattige landene. Det er i tillegg krav til at ADRA demonstrerer sin merverdi: at partnerne deres i fattige land får mer igjen for samarbeidet enn kun penger.  ADRA konsentrerer innsatsen sin. Det betyr at de satser på de fagområdene de er best på, og ikke sprer innsatsen tynt ut på mange prosjekter i en lang rekke land. Mange rapporter viser at slik konsentrasjon gir best resultater (Kilde: Norad).

telle-penger-bossene

Tellekorpset åpner de siste bøssene i årets Hjelpeaksjon

[box title=»Vi satte ny aksjonsrekord i ADRA Hjelpeaksjon 2014″ border_width=»3″ border_color=»#dd1f1f» border_style=»solid» align=»center»]106 229,- Takk til alle givere![/box]