Torsdag 30. oktober var det GoBok-kveld for 1. – 4. klassingene på Torderød. Med pute, kosedyr og teppe under armen, var de spenningen til å ta og føle på ved oppstarten av programmet. De satte seg tett sammen på myke gummimatter og til dempet belysning, levende lys ble de ønsket velkommen av GoBoks egen lesehare.

Gruppevis rullerte elevene mellom aktivitetsstasjoner rundt omkring på skolen utover kvelden. Lærerne hadde bl.a. planlagt høytlesning, stillelesning, spill og ordleker. Etter felles kveldsmat, var det filmvisning av «Svein og rotta», og så klumpet de seg sammen under tepper og dyner i stummende mørke på et av klasserommene og lot som om de sov. Og da foreldrene kom for å hente sine søte små, måtte de famle seg stille fram til rett barn.

go-bok-kveld-2014-pic2