[av_slideshow size=’no scaling’ animation=’slide’ autoplay=’false’ interval=’5′ control_layout=»]
[av_slide id=’6805′][/av_slide]

[/av_slideshow]

[av_heading tag=’h4′ padding=’10’ heading=’FAUs fotballcup-happening: God stemning og en stor dose handikapp’ color=» style=» custom_font=» size=» subheading_active=» subheading_size=’15’ custom_class=»][/av_heading]

[av_hr class=’invisible’ height=’25’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=» custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=» icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=» font_color=» color=»]
Torsdag 8. oktober inviterte FAU elever, lærere og foreldre til høstens store skole-happening! I god fotballånd ble det selvsagt blodig alvor, men denne gang ispedd en solid dose handikapp.

Når lærerne og foreldrene spilte mot småskolen, løp de i par med det ene beinet bundet sammen i tillegg til at keeperen hadde bind for øynene. Mot mellomtrinnet hadde de voksne dobbelt mål og keeper bind for øynene, mens mot ungdomsskolen måtte de voksne ligge i hardtrening i forkant for å i det hele tatt ha noen sjans.

Premiering ble selvsagt til vinnerne av hver kamp, men i tillegg var det også premier for beste lagsamarbeid, beste supportergjeng og beste kostyme.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’5′ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=» custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=» icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_heading tag=’h4′ padding=’10’ heading=’Bildegalleri’ color=» style=’blockquote modern-quote’ custom_font=» size=» subheading_active=’subheading_below’ subheading_size=’15’ custom_class=»]
Klikk bildene for slide-visning
[/av_heading]

[av_hr class=’invisible’ height=’25’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=» custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=» icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_gallery ids=’6802,6801,6800,6799,6798,6797′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’3′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’]