[av_slideshow_full size=’no scaling’ stretch=» animation=’slide’ autoplay=’false’ interval=’5′ control_layout=’av-control-default’ src=» attachment=» attachment_size=» position=’top left’ repeat=’no-repeat’ attach=’scroll’]
[av_slide_full slide_type=’image’ id=’6854′ video=» mobile_image=» video_format=» video_ratio=» title=» custom_title_size=» custom_content_size=» caption_pos=’caption_right caption_right_framed caption_framed’ link_apply=» link=’lightbox’ link_target=» button_label=» button_color=’light’ link1=’manually,http://’ link_target1=» button_label2=» button_color2=’light’ link2=’manually,http://’ link_target2=» font_color=» custom_title=» custom_content=» overlay_opacity=’0.1′ overlay_color=» overlay_pattern=» overlay_custom_pattern=»][/av_slide_full]

[/av_slideshow_full]

[av_heading tag=’h2′ padding=’10’ heading=’Høst-idyll på Torderød SFO’ color=» style=» custom_font=» size=» subheading_active=» subheading_size=’15’ custom_class=»][/av_heading]

[av_textblock size=» font_color=» color=»]
De fredede lønnetrærne som omkranser skolegården, feller store mengder gyllent løv denne uka. Det er noe SFO-barna benytter seg av i deilig oktobersol. Kaste løv opp i lufta, lage engler i løvhaugene og kanskje hjelpe til med å rake litt? Bare se på denne fornøyde gjengen som finner på lek og moro rundt sklie- og klatrehuset!
[/av_textblock]

[av_image src=’https://torderodskole.no/wp/wp-content/uploads/2015/10/sfo-autumn-small-1030×600.jpg’ attachment=’6854′ attachment_size=’large’ align=’center’ animation=’pop-up’ styling=» hover=» link=» target=» caption=» font_size=» appearance=» overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’][/av_image]