[av_heading tag=’h2′ padding=’30’ heading=’Felles påskelunsj før ferien’ color=» style=’blockquote modern-quote’ custom_font=» size=» subheading_active=» subheading_size=’15’ custom_class=»][/av_heading]

[av_image src=’https://torderodskole.no/wp/wp-content/uploads/2016/03/paaskelunsj-torderod-skole-2016-1030×306.png’ attachment=’9529′ attachment_size=’large’ align=’center’ styling=» hover=» link=» target=» caption=’yes’ font_size=’40’ appearance=» overlay_opacity=’0.1′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’fade-in’]
PÅSKELUNSJ
[/av_image]

[av_textblock size=» font_color=» color=»]

Tradisjonen tro var det felles påskelunsj på Torderød skole den siste skoledagen før påske.

Siste skoledag før påskeferien, spiste 1. -. 7. klassingene påskestemt lunsj rund langbord i den lille foajéen mellom gymsal og skolekjøkken. Maten bestod av rundstykker, kokte egg, grønnsaker og et godt utvalg pålegg og drikke. God stemning, var det! På veggene hang det små kunstverk som minnet om noe av påskens innhold.
[/av_textblock]

[av_textblock size=» font_color=» color=»]
Foto: Caroline
[/av_textblock]

[av_gallery ids=’9535,9534,9533,9532,9531′ style=’big_thumb’ preview_size=’no scaling’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’featured’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’]