Byavisa Moss

[av_heading tag=’h2′ padding=’10’ heading=’Fantastisk innsats av elevene i ADRA Hjelpeaksjon 2017′ color=» style=’blockquote classic-quote’ custom_font=» size=» subheading_active=» subheading_size=’15’ custom_class=» admin_preview_bg=» av-desktop-hide=» av-medium-hide=» av-small-hide=» av-mini-hide=» av-medium-font-size-title=» av-small-font-size-title=» av-mini-font-size-title=» av-medium-font-size=» av-small-font-size=» av-mini-font-size=»][/av_heading]

[av_textblock size=» font_color=» color=» av-medium-font-size=» av-small-font-size=» av-mini-font-size=» admin_preview_bg=»]
Skolens tredagers dør-til-dør-aksjon er gjennomført. Hele skolefamilien har vært engasjert i dette fellesprosjektet. Mens småskoleelevene serverte vafler ved flere kjøpesenter på dagtid, knakket 5. til 10.-klassingene på dørene i Mosseområdet på ettermiddagen og kvelden. Foresatte har stilt opp som sjåfører, i tellekorps og med matlaging. Også flere fra Adventistkirken Moss hjalp til.

Som skole er vi stolt over dette tradisjonsrike og viktige arbeidet. I år er fokusområdet FNs bærekraftsmål nr. 4; utdanning av barn og lærere i Sør-Sudan, et borgerkrigherjet land med 3,6 millioner på flukt.

Det at skoledagen ble forskjøvet til oppstart og fellessamling kl. 14.00, ga rom for tre korte økter med ADRA-time og kjernefagfokus. Temaarbeid rundt bistandsarbeid, ADRAs arbeidsmåter, FNs bærekraftsmål og det å erverve seg viktig kunnskap om historie, kultur og dagens situasjon i Sør-Sudan og Øst-Afrika, skulle være viktige motivasjonsfaktorer for bøssebærerne.

Innsamlet beløp ble 102 563 kroner!

Les artikkelen om Hjelpeaksjon 2017 i Byavisa Moss, 13. sept. 2017
[/av_textblock]

[av_one_full first min_height=» vertical_alignment=» space=» custom_margin=» margin=’0px’ padding=’0px’ border=» border_color=» radius=’0px’ background_color=» src=» background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=» mobile_breaking=» mobile_display=»]
[av_horizontal_gallery ids=’12285,12284,12283,12282,12266,12307,12308′ height=’40’ size=’no scaling’ links=’active’ gap=’1px’ active=’enlarge’ initial=» control_layout=’av-control-default’]
[/av_one_full]