Elevene, foreldrene og lærerne på Torderød skole er tradisjon tro med på ADRAs årlige hjelpeaksjon. Tirsdag 2. til torsdag 4. september mellom 1730 og 2100 er de bøssebærere i Moss- og Rygge-området.

Hjelpeaksjon 2014 fokuserer spesielt på det arbeidet ADRA utretter i Myanmar, Burma, hvor ADRA er med og styrker og utvikler skolesystemet i avsidesliggende områder. Elever og lærere får undervisningsmateriell, lærere får utdanning, og det arbeides med innholdet i skolen; læreplaner og pensum. I tillegg bidrar de med å reparere skoler og bygge nye skoler. Akkurat nå er tiden for nytt håp for barna i Myanmar! Dørene står åpne. Barna er framtiden og nåtiden i alle land. Det barna lærer, vil for alltid prege og være en del av deres liv. Utdanning er nøkkelen som åpner dørene til fred, stabilitet og vekst i et samfunn. Den gode nyheten er at DU kan være med og bidra!

Les mer på adranorge.no

ADRA_HA2014_annonser_146x107mm_3