Benedicte Lund, varaordfører Moss

Med Torderød skole som en av basene på Jeløy for innsamlingen til årets TV-aksjonen, kunne varaordfører Benedicte Lund og rektor ved skolen Jostein Myrdal takknemlig ta i mot og sende ut hjelpsomme bøssebærere på det viktige oppdraget med å samle penger til UNICEFs arbeid for å sikre utdanning blant barn som lever med krig og konflikt. «Det passer jo ekstra godt at det er en skole som er utgangspunktet for bøssebærerne med et slikt arbeid som mål pengene som samles inn», konstaterer rektor Myrdal.

Flere familier trosset gråværet og samlet inn penger for Unicef. Her er Tine Tungesvik med barna Sondre og Jakob.

Varaordfører Benedicte Lund stiller opp for å sende med både smil, takk og oppmuntrende ord på veien.

Rektor Jostein Myrdal står klar med utstyret som skal sendes med bøssebærerne.

TV-aksjonen 2017 UNICEF

Familie på oppdrag for en god sak! Janne Gjessing med barna Oliver (b.v), Scott og Sanna.

Tekst og bilder: Trygve Lydersen