Nærkontakt med fjellreven

7. trinn kan fortelle om en minneverdig uke på Langedrag. Førsteinntrykket av Langedrag var likevel kanskje litt blandet, for da de kom frem var de rimelig trøtte og litt kvalme etter den svingete bussturen. Men fjellufta var klar og kald, og etter info og fordeling ble de bedt om å bære bagasjen til rommene. Guttene fikk rom i første etasje i internatet, mens jentene var oppe. Aller heldigst var kanskje de to guttene som fikk et helt eget stabbur for seg selv.

Men elevene fikk ikke mye tid til å bekymre seg, for uka var tettpakket med aktiviteter. De klatret i tau, red på hestene, matet fjellrever og spadde møkk i tillegg til artige aktiviteter på kveldene i peisestua til de var for trøtte til å gjøre noe annet enn å sove.

Fjelldagen var ekstra interessant ettersom utsikten ikke ga det store magasuget, for det regnet og tåka la seg, men stien klarte de å følge, og på fjelltoppen blåste det såpass kraftig at vinden lot seg lene på.

Gjennom de varierte aktivitetene ble de ti sjuendeklassingen fra Torderød kjent med mange jevnaldrende fra de andre Adventistskolene i Norge. Det var nesten 90 elever, og det ble derfor mye sosialt.

Altfor fort var det fredag morgen, og etter en hektisk sporlek og en desperat kontakinfo-utveksling, var det tid for å sette seg i bussene og dra hjem.

De fleste som var på leirskolen på Langedrag fikk litt ekstra kontakt med et spesielt dyr i løpet av uka, og den kontakten, sammen med de nye menneskevennene de fikk, er hva de nok vil huske i lang tid. Og om noen minner skulle bli rustne, er det bare å titte innom denne sida og mimre litt mens du blar gjennom slideshowet under;)

[slide]